Comunicat de l’equip de govern de suspensió de l’activitat institucional dels propers dies

L’Ajuntament de La Bisbal del Penedès suspèn l’activitat institucional dels propers dies. Properament convocarem un Ple extraordinari i urgent per presentar una moció de resposta a la sentència del Tribunal Suprem, per l’amnistia de les persones preses polítiques catalanes i en defensa del dret d’autodeterminació.

Equip de govern de l’Ajuntament de La Bisbal del Penedès


El Ayuntamiento de La Bisbal del Penedès suspende la actividad institucional de los próximos días. Próximamente convocaremos un Pleno extraordinario y urgente para presentar una moción de respuesta a la sentencia del Tribunal Supremo, por la amnistía de las personas presas políticas catalanas y en defensa del derecho de autodeterminación.

Equipo de gobierno del Ayuntamiento de La Bisbal del Penedès