L’Ajuntament ha donat la benvinguda als nous empadronats aquest dilluns 30 de setembre

REBUDA EMPADRONATS 30-9-19

Aquest dilluns 30 de setembre ha tingut lloc una nova rebuda adreçada als nouvinguts al municipi de la Bisbal del Penedès. Tot i que aquest acte, fins al moment, s’havia fet a l’Auditori Salbà del CMC, en aquesta ocasió s’ha optat per celebrar-lo a la Biblioteca pública, amb l’objectiu de donar a conèixer aquest equipament entre les persones que acaben d’arribar al municipi.

Durant l’acte, els regidors de l’equip de govern s’han presentat, tot detallant les àrees de treball de cada regidor i convidant-los a traslladar-los els seus dubtes o inquietuds. Tot seguit, els assistents han rebut una bossa que contenia informació d’utilitat relacionada amb la vila de la Bisbal, com ara els serveis públics que s’ofereixen al municipi, les festes que s’hi celebren, el llistat d’entitats de la vila, informació sobre el servei de bus o el calendari de pagament d’impostos i tributs. L’acte ha finalitzat amb un petit refrigeri.

EMPADRONATS 30-9-19 REBUDA


REBUDA EMPADRONATS 30-9-19

CASTELLANO | Este lunes 30 de septiembre ha tenido lugar una nueva recepción dirigida a los recién llegados al municipio de la Bisbal del Penedès. Aunque este acto, hasta el momento, se venía haciendo en el Auditorio Salbà del CMC, en esta ocasión se ha optado por celebrarlo en la Biblioteca pública, con el objetivo de dar a conocer este equipamiento entre las personas recién llegadas al municipio.

Durante el acto, los concejales del equipo de gobierno se han presentado, detallando las áreas de trabajo de cada concejal e invitándolos a trasladarles sus dudas e inquietudes. A continuación, los asistentes han recibido una bolsa que contenía información de utilidad relacionada con la villa de la Bisbal, como por ejemplo los servicios públicos que se ofrecen en el municipio, las fiestas que se celebran, el listado de entidades de la villa, información sobre el servicio de bus o el calendario de pago de impuestos y tributos. El acto ha finalizado con un pequeño refrigerio.

EMPADRONATS 30-9-19 REBUDA