Es posen en marxa les activitats per a la Gent Gran

RACO GENT GRAN 2019
Ja han començat les activitats gratuïtes del Racó de la Gent Gran. Per a més informació, podeu entrar a l’enllaç o adreçar-vos al Racó de la Gent Gran (plaça de l’Era de Batre).
 
La gimnàstica per a la gent gran començarà demà dimecres i els tallers d’estimulació cognitiva (memòria), aquest dijous. Aquestes dues activitats són amb quota mensual o trimestral. En aquest cas, si voleu més informació, cal que us adreceu a les oficines municipals.
 

 

CASTELLANO | Ya han empezado las actividades gratuitas del Racó de la Gent Gran. Para más información, podéis entrar en el enlace o dirigiros al Racó de la Gent Gran (plaza de l’Era de Batre).
 
La gimnasia para la gente mayor empezará mañana miércoles y los talleres de estimulación cognitiva (memoria), este jueves. Estas dos actividades son con cuota mensual o trimestral. En este caso, si queréis más información, deberéis dirigiros a las oficinas municipales.