El divendres 13 de setembre es presentarà el llibre ‘El Gaudí que no ens han explicat’ a la Biblioteca pública

cartell arter 13 setembre

El proper divendres 13 de setembre, a les 19:30h, Joan Torres i Domènech presentarà el seu llibre “El Gaudí que no ens han explicat” a la Biblioteca pública, ubicada al Centre Municipal de Cultura (plaça Major, 11). Durant la presentació, l’autor oferirà una conferència sobre la figura d’Antoni Gaudí i exposarà qüestions fins ara poc conegudes sobre l’arquitecte, relacionades sobretot amb la seva època d’infantesa i joventut al Camp de Tarragona.

Podeu llegir més sobre el llibre i el seu autor a la pàgina web de l’editorial Cossetània: https://www.cossetania.com/el-gaud-que-no-ens-han-explicat-2202


CASTELLANO | El próximo viernes 13 de septiembre, a las 19:30h, Joan Torres Domènech presentará su libro “El Gaudí que no ens han explicat” en la Biblioteca pública, ubicada en el Centre Municipal de Cultura (plaça Major, 11). Durante la presentación, el autor ofrecerá una conferencia sobre la figura de Antoni Gaudí y expondrá cuestiones hasta ahora poco conocidas sobre el arquitecto, relacionadas sobretodo con su época de infancia y juventud en el Camp de Tarragona.

Podéis leer más sobre el libro y su autor en la página web de la editorial Cossetània: https://www.cossetania.com/el-gaud-que-no-ens-han-explicat-2202