Ja ha sortit al carrer el número 58 de la revista El Marge

el marge 58

Ja es pot adquirir el número 58 de la publicació semestral El Marge, editada per la secció mediambiental de l’ADP Clot de Bou. Com és habitual, la podeu adquirir a l’Estanc Ca l’Enric, ubicat al carrer Major, 27 de la Bisbal del Penedès. El tema principal d’aquesta edició, segons l’editorial (cita textual) “és la relació de les persones amb els animals, sobretot amb els quals estem o hem estat en més contacte. Les persones hem tingut relació amb tots els animals que han corregut per la Terra, des del més dòcil al més salvatge. Pensem en el cas del llop, que, per més esquerp que sigui, hi hem tingut relació i que ha acabat gairebé en la seva desaparició”.


Ya se puede adquirir el número 58 de la publicación semestral El Marge, editada por la sección medioambiental de la ADF Clot del Bou. Como es habitual, la podéis adquirir en el Estanco Ca l’Enric, ubicado en el carrer Major, 27 de la Bisbal del Penedès. El tema principal de esta edición, según la editorial (traducción del catalán del texto que aparece en la revista) “es la relación de las personas con los animales, sobretodo con los que tenemos o hemos tenido más contacto. Las personas hemos tenido relación con todos los animales que han corrido por la Tierra, desde el más dócil hasta el más salvaje. Pensamos en el caso del lobo, que, por más arisco que sea, hemos tenido relación con él y casi ha terminado con su desaparición”.