La Regidoria de Medi Ambient està netejant les illes de contenidors que tenen escombraries a fora per culpa de l’incivisme

La Regidoria de Medi Ambient ha començat a netejar les illes de contenidors de les urbanitzacions avui dimecres, iniciant aquestes tasques pel Papagai. L’exterior dels contenidors de molts barris torna a estar ple de brossa i escombraries a causa de l’incivisme d’algunes persones. Esperem que es puguin mantenir nets molt de temps. Us recordem que cada residu va al seu contenidor i que teniu a la vostra disposició el Punt Verd, on podeu anar a deixar diversos tipus de deixalles. A més, cada primer dilluns de mes es fa una recollida porta a porta per a aquelles persones que no es puguin desplaçar al Punt Verd. Siguem cívics: no deixem escombraries, trastos i deixalles a l’exterior dels contenidors. El poble és de tots i, entre tots, l’hem de mantenir net.


CASTELLANO | La Concejalía de Medio Ambiente ha empezado a limpiar las islas de contenedores de las urbanizaciones hoy miércoles, iniciando estos trabajos en el Papagaio. El exterior de los contenedores de muchos barrios vuelve a estar lleno de basura y desperdicios a causa del incivismo de algunas personas. Esperamos que se puedan mantener limpios por muho tiempo. Os recordamos que cada residuo va a su contenedor y que tenéis a vuestra disposición el Punt Verd, donde podéis ir a dejar varios tipos de desechos. Además, cada primer lunes de mes se hace na recogida puerta por puerta para aquellas personas que no se puedan desplazar al Punt Verd. Seamos cívicos: no dejemos basura, trastos y desechos en el exterior de los contenedores. El pueblo es de todos y, entre todos, debemos mantenerlo limpio.

Enllaç relacionat/Enlace relacionado: https://bisbalpenedes.com/web/2019/06/04/sabeu-com-funciona-el-punt-verd/

Comments are closed.