Jove… has acabat els estudis i busques feina?

logo garantia juvenil - bisbal

Jove!

Has acabat els estudis (universitat o formació professional de grau mitjà o superior) i busques la teva primera feina?

Si t’interessa un contracte en pràctiques per a 6 mesos a l’Ajuntament de la Bisbal del Penedès en el marc del programa de Garantia Juvenil, envia’ns un correu electrònic a ocupacio@bisbalpenedes.com amb les teves dades i estudis cursats, abans del 22 de juliol, i contactarem amb tu.


¡Joven!

Has finalizado los estudios (universidad o formación profesional de grado medio o superior) y buscas tu primer trabajo?

Si te interesa un contrato en prácticas para 6 meses en el Ayuntamiento de la Bisbal del Penedès en el marco del programa de Garantía Juvenil, mándanos un correo electrónico a ocupacio@bisbalpenedes.com con tus datos y estudios cursados, antes del 22 de julio, y contactaremos contigo.