Ja podeu fer les preinscripcions per a l’Escola Municipal de Música

La Regidoria d’Ensenyament us informa que, des d’aquesta setmana, podeu realitzar les preinscripcions per a l’Escola de Música adreçant-vos a les oficines municipals. S’hi ofereixen classes de piano, guitarra i bateria, a banda de les classes de sensibilització, llenguatge musical, conjunt i roda d’instruments. Les classes començaran coincidint amb l’inici del curs escolar.


CASTELLANO | La Concejalía de Educación os informa que, desde esta semana, podéis realizar las preinscripciones para la Escuela de Música dirigiéndoos a las oficinas municipales. Se ofrecen clases de piano, guitarra y batería, a parte de las clases de sensibilización, lenguaje musical, conjunto y rueda de instrumentos. Las clases empezarán coincidiendo con el inicio del curso escolar.