Aquest dissabte 15 de juny comença la temporada de bany a la piscina municipal

mulla't per l'esclerosi

La piscina municipal de la Bisbal del Penedès obrirà les seves portes el dissabte 15 de juny i hi haurà talls de coca durant tot el dia, gentilesa de l’empresa que portarà el bar enguany. L’horari serà d’11 del matí a 8 de la tarda, del 15 de juny fins a l’11 de setembre.

Fins al 30 de juny podreu utilitzar els tiquets dels abonaments de l’any 2018.

El preu de l’entrada única (a partir de 3 anys) és de 3€. Els usuaris empadronats que tinguin una discapacitat/minusvalidesa superior al 65% tindran un descompte del 50% en l’entrada (per a més informació o per sol·licitar l’aplicació del descompte, cal que us adreceu a les oficines municipals).

L’Ajuntament de la Bisbal del Penedès posa a la vostra disposició els següents abonaments, que s’hauran d’adquirir a les oficines municipals):

-10 entrades 22€

-30 entrades 40€

-60 entrades 60€

D’altra banda, un any més s’hi oferiran els cursets de natació de dilluns a dijous. Per a sol·licitar informació, cal que us adreceu a la piscina, quan ja estigui oberta.


CASTELLANO | La piscina municipal de la Bisbal del Penedès abrirá sus puertas el sábado 15 de junio y habrá trozos de coca durante todo el día, gentileza de la empresa que llevará el bar este año. El horario será de 11 de la mañana a 8 de la tarde, del 15 de junio hasta el 11 de septiembre.

Hasta el 30 de junio podréis utilizar los tickets de los bonos del año 2018.

El precio de la entrada única (a partir de 3 años) es de 3€. Los usuarios empadronados que tengan una discapacidad/minusvalía superior al 65% tendrán un descuento del 50% en la entrada (para más información o para solicitar la aplicación del descuento, debéis dirigiros a las oficinas municipales).

El Ayuntamiento de la Bisbal del Penedès pone a vuestra disposición los siguientes bonos, que se deberán adquirir en las oficinas municipales:

-10 entradas 22€

-30 entradas 40€

-60 entradas 60€

Por otro lado, un año más se ofrecerán los cursillos de natación de lunes a jueves. Para solicitar información, os tenéis que dirigir a la piscina, cuando ya esté abierta.

flyer-piscina-2019-quadrat