El diumenge 30 de juny a les 19h gaudiu de la pel·lícula ‘7 Raons per fugir’ al CMC

El diumenge 30 de juny, a les 19h, podreu veure la pel·lícula ‘7 Raons per fugir’ al CMC.

VISUAL_A3_7RAONS_LA_BISBAL_PENEDES

FITXA TÈCNICA

Direcció: Esteve Soler, Gerard Quinto, David Torras

Guió: Esteve Soler

Música: Julie Reier

Estrena: Abril de 2019

Durada: 75 min.

Gènere: Comèdia negra

Versió: Original en català i castellà

Intèrprets:
Emma Suárez, Jordi Sánchez, Sergi López, Àlex Brendemühl, Aina Clotet, David Verdaguer, Vicky Peña, Alain Hernández, Lola Dueñas, Francesc Orella

SINOPSI

7 raons per fugir és una comèdia negra que critica àcidament la nostra societat partint de set històries quotidianes amb personatges portats a l’extrem de les seves circumstàncies.

Set històries que barregen horror i comèdia. Set moments d’humor negre tant estranys com pròxims. Set visions surrealistes d’una societat que no progressa, una societat disfuncional: la família, la solidaritat, l’ordre, la propietat, el treball, el progrés i el compromís.

Set històries d’humor negre d’una societat disfuncional.

El preu general de l’entrada és de 4,5€ i s’ofereix un preu reduït de 3€ presentant el carnet de la Biblioteca Municipal de La Bisbal.

Quant a la recaptació, aquesta es destinarà a l’entitat del poble que s’encarregui de gestionar la taquilla en cadascuna de les projeccions, en aquest cas els Geganters i Grallers de la Societat.


CASTELLANO | El domingo 30 de junio, a las 19h, podréis ver la película ‘7 Raons per fugir’ en el CMC.

VISUAL_A3_7RAONS_LA_BISBAL_PENEDES

FICHA TÉCNICA

Dirección: Esteve Soler, Gerard Quinto, David Torras

Guión: Esteve Soler

Música: Julie Reier

Estreno: Abril de 2019

Duración: 75 min.

Género: Comèdia negra

Versión: Original en català i castellà

Intérpretes:
Emma Suárez, Jordi Sánchez, Sergi López, Àlex Brendemühl, Aina Clotet, David Verdaguer, Vicky Peña, Alain Hernández, Lola Dueñas, Francesc Orella

SINOPSIS

7 raons per fugir es una comedia negra que critica ácidamente nuestra sociedad partiendo de siete historias cotidianas con personajes llevados al extremo de sus circunstancias.

Siete historias que mezclan horror y comedia. Siete momentos de humor negro tan extraños como próximos. Siete visiones surrealistas de una sociedad que no progresa, una sociedad disfuncional: la familia, la solidaridad, el orden, la propiedad, el trabajo, el progreso y el compromiso.

Siete historias de humor negro de una sociedad disfuncional.

El precio general de la entrada es de 4,5€ y se ofrece un precio reducido de 3€ presentando el carné de la Biblioteca Municipal de la Bisbal.

En cuanto a la recaudación, esta se destinará a la entidad del municipio que se encargue de gestionar la taquilla en cada una de las proyecciones, en este caso los Geganters i grallers de la Societat