Aquesta setmana es du a terme la campanya informativa sobre la recollida de matèria orgànica a l’Esplai

organica informadora

Aquesta setmana es du a terme la campanya informativa de la recollida de matèria orgànica, mitjançant el ‘porta a porta’, a l’Esplai. El proper dissabte podreu trobar la informadora al local social de l’Esplai, entre les 10h i les 13h. Us hi podeu adreçar perquè us faciliti informació sobre la campanya i us faci entrega del cubell i les bosses compostables.

Per a més informació sobre la campanya informativa de la implantació de la recollida de la matèria orgànica als barris de fora del nucli, podeu entrar a l’enllaç: https://bisbalpenedes.com/web/2019/04/04/comenca-la-campanya-informativa-de-la-implantacio-de-la-recollida-materia-organica-als-barris-de-fora-del-nucli/


CASTELLANO | Esta semana se lleva a cabo la campaña informativa de la recogida de materia orgánica, mediante el ‘puerta por puerta’, en l’Esplai. El próximo sábado podréis encontrar a la informadora en el local social de l’Esplai, entre las 10h y las 13h. Os podéis dirigir a ella para que os facilite información sobre la campaña y os haga entrega del cubo y las bolsas compostables.

Para más información sobre la campaña informativa de la implantación de la recogida de la materia orgánica en los barrios de fuera del núcleo, podéis entrar en el enlace: https://bisbalpenedes.com/web/2019/04/04/comenca-la-campanya-informativa-de-la-implantacio-de-la-recollida-materia-organica-als-barris-de-fora-del-nucli/