El bisbalenc Josep Martínez guanya el III Open Internacional de Veterans Costa Daurada de tennis taula

foto_podi josep martinez

El bisbalenc Josep Martínez es va proclamar campió del III Open Internacional de Veterans Costa Daurada de tennis taula que es va celebrar a Valls del 19 al 21 d’abril de 2019. També va quedar campió en la categoria Dobles, juntament amb el seu company Francesc Castells. Martínez juga amb el Club Tennis Taula Vilafranca. Des de l’Ajuntament de la Bisbal del Penedès el felicitem per la nova fita assolida.


CASTELLANO | El bisbalenc Josep Martínez se proclamó campeón del III Open Internacional de Veteranos Costa Daurada de tenis de mesa que se celebró en Valls del 19 al 21 de abril del 2019. También quedó campeón en la categoría Dobles, juntamente con su compañero Francesc Castells. Martínez juega con el Club Tennis Taula Vilafranca. Desde el Ayuntamiento de la Bisbal del Penedès lo felicitamos por el nuevo logro que ha conseguido.