La Bisbal Balla! El dia 27 d’abril tindrà lloc la celebració del Dia Internacional de la Dansa

poster-dia-del-ball-2019-c

La Bisbal del Penedès celebra, un any més, el Dia Internacional de la Dansa. S’ha programat un ampli ventall d’activitats que tindran lloc el dissabte 27 d’abril.

PROGRAMA:

Tallers oberts a tothom a la sala gran del CMC

10.30h Zumba amb Edgar Gonmar

11.00h Dansa oriental amb Milena Cañas

11.30h Sevillanes amb Lali Ilusiones Flamencas

A les 13.00h Vermut musical a la pista, amb Els Esventats

A les 17.00h cercavila des del CMC fins a la Societat amb els Geganters i Grallers de la Societat i el Ball de Gitanes de la Bisbal

A les 17.30h, a la Societat, espectacle final i berenar, amb la participació dels alumnes de l’activitat extraescolar “ballem” de l’Escola Ull de Vent, Edgar Gonmar, Ilusiones Flamencas, La Chata y Pasión Flamenca i Milena Cañas amb dansa oriental.


CASTELLANO | La Bisbal del Penedès celebra, un año más, el Día Internacional de la Danza. Se ha programado un amplio abanico de actividades que tendrán lugar el sábado 27 de abril.

PROGRAMA:

Talleres abiertos a todo el mundo en la sala grande del CMC

10.30h Zumba con Edgar Gonmar

11.00h Danza oriental con Milena Cañas

11.30h Sevillanas con Lali Ilusiones Flamencas

A las 13.00h Vermut musical en la pista, con Els Esventats.

 

A les 17.00h cercavila (pasacalle) desde el CMC hasta la Societat con los Geganters i Grallers de la Societat y el Ball de Gitanes de la Bisbal

A las 17.30h, en la Societat, espectáculo final y merienda, con la participación de los alumnos de la actividad extraescolar “ballem” de la Escola Ull de Vent, Edgar Gonmar, Ilusiones Flamencas, La Chata y Pasión Flamenca y Milena Cañas con Danza oriental.