Els alumnes de l’Escola Ull de Vent faran una exhibició de sardanes el proper divendres 12 d’abril

SARDANES ULL DE VENT

Els alumnes de quart, cinquè i sisè oferiran la tercera exhibició de sardanes, adreçada a les famílies, el divendres 12 d’abril a partir de les 15.15h. L’activitat s’inclou dins de la Programació General Anual del centre i ha inclòs 10 sessions de sardanes, que combinaven la teoria i la pràctica, dins les àrees d’Educació Física i Música.

Quan acabi la ballada, els alumnes podran gaudir del tradicional pa amb oli i sucre per berenar.

Aquesta activitat compta amb la col·laboració de la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de la Bisbal del Penedès i la Lira Vendrellenca.


CASTELLANO | Los alumnos de cuarto, quinto y sexto ofrecerán la tercera exhibición de sardanas, dirigida a las familias, el viernes 12 de abril a partir de las 15.15h. La actividad se incluye dentro de la Programación General Anual del centro y ha incluido 10 sesiones de sardanas, que combinaban la teoría y la práctica, dentro de las áreas de Educación Física y Música.

Cuando termine la danza, los alumnos podrán disfrutar del tradicional pan con aceite y azúcar para merendar.

Esta actividad cuenta con la colaboración de la Concejalía de Cultura del Ayuntamiento de la Bisbal del Penedès y la Lira Vendrellenca.