El Punt Verd ofereix atenció personalitzada des d’aquest dilluns

punt verd

La Regidoria de Medi Ambient us informa que, a partir d’avui dilluns, el Punt Verd compta amb una treballadora que vetllarà pel bon funcionament de les instal·lacions i que s’encarregarà d’assessorar-vos en matèria de gestió de residus i reciclatge. Si teniu dubtes sobre on llençar una deixalla o sobre el funcionament de les instal·lacions, podeu adreçar-li la consulta a aquesta treballadora.

Si voleu saber més sobre el Punt Verd, entreu en aquest enllaç: https://bisbalpenedes.com/web/2018/01/19/com-funciona-el-punt-verd/


CASTELLANO | La Regidoria de Medio Ambiente os informa que, a partir de hoy lunes, el Punt Verd cuenta con una trabajadora que velará por el buen funcionamiento de las instalaciones y que se encargará de asesoraros en materia de gestión de residuos y reciclaje. Si tenéis dudas sobre dónde tirar un desecho o sobre el funcionamiento de las instalaciones, podéis dirigirle vuestra consulta a esta trabajadora.

Si queréis saber más sobre el Punt Verd, entrad en este enlace: https://bisbalpenedes.com/web/2018/01/19/com-funciona-el-punt-verd/