El dissabte 16 de març tindrà lloc la descoberta d’una nova placa commemorativa a la façana de la Societat, la presentació del llibre d’un bisbalenc i una nova conferència castellera

El proper dissabte 16 de març, a les 18h, tindrà lloc la descoberta d’una nova placa commemorativa a la façana de la Societat Cultural i Recreativa Bisbalenca, en aquest cas, en reconeixement a la Torre de 8 sense folre descarregada per la Colla Joves Xiquets de Valls el 15 d’agost de 2018.
Tot seguit, el bisbalenc Salvador Ferré i Miró presentarà el seu llibre “La Llibreta del Roig. Annals del Fet Casteller a la Bisbal del Penedès.

A les 19h, David Lobo, cap de colla de la Colla Castellera de Sant Pere i Sant Pau, pronunciarà la conferència “Canvi de percepció i funcionament, mantenint la singularitat de l’entitat”. Es tracta de la darrera xerrada del 22è Cicle de Conferències de temàtica castellera de la Societat.

CASTELLANO | El próximo sábado 16 de marzo, a las 18h, tendrá lugar el descubrimiento de una nueva placa conmemorativa en la fachada de la Societat Cultural i Recreativa Bisbalenca, en este caso, en reconocimiento a la Torre de 8 sense folre descargada por la Colla Joves Xiquets de Valls el 15 de agosto del 2018. A continuación, el bisbalenc Salvador Ferré Miró presentará su libro “La Llibreta del Roig. Annals del Fet Casteller a la Bisbal del Penedès.

A las 19h, David Lobo, cap de colla de la Colla Castellera de Sant Pere i Sant Pau, pronunciará la conferencia “Canvi de percepció i funcionament, mantenint la singularitat de l’entitat”. Se trata de la última charla del 22è Cicle de Conferències de temàtica castellera de la Societat.

POSTER_LLIBRE-ROIG_DEF