L’Ajuntament s’ha beneficiat de diverses subvencions i assistències de la Diputació de Tarragona durant el 2018

L’Ajuntament de la Bisbal del Penedès s’ha beneficiat de diverses subvencions de la Diputació de Tarragona durant el 2018

El Servei d’Assistència Municipal de la Diputació de Tarragona (SAM) treballa per millorar els serveis i generar cada vegada més valor afegit als ens locals del Camp de Tarragona i les Terres de l’Ebre, entre ells, l’Ajuntament de la Bisbal del Penedès, que s’ha beneficiat, durant el 2018, de sis subvencions, que ascendeixen a un total de 233.779,60€, i ha rebut assessorament especialitzat en nou casos diferents. A continuació es detallen les subvencions i assistències rebudes des de la Diputació de Tarragona.

SUBVENCIONS:

-PAM (Pla d’Acció Municipal): 150.752€ per la 1ª fase de rehabilitació del Poliesportiu Municipal (pendent de licitar les obres aquest 2019).

-Subvenció de 6.340,80€ per a actuacions de protecció de la salut pública per la seguretat a les zones de la piscina municipal (per a l’estiu 2018)

-Subvenció de 5.446,40€ per a actuacions de protecció de la salut pública per la gestió d’espècies plaga, invasores i recollida d’animals domèstics abandonats (aplicada el 2018)

-Subvenció d’11.636,40€ per fer franges forestals (acabar l’anella de protecció al polígon 1 de la urbanització Can Gordei, així com l’accés al polígon 2 que facilitaria tant l’accés de vehicles d’emergència com l’evacuació, en cas necessari, del 2n polígon de la urbanització).

-Subvenció de 26.004€ per a la renovació de la xarxa d’aigua dels carrers Alosa i Cadernera del Papagai (després d’haver-se licitat l’actuació, les obres començaran en les properes setmanes).

-Subvenció de 33.600€ per al funcionament de la llar d’infants municipal (aplicada el 2018)

ASSISTÈNCIES

-Assessorament sobre un expedient de legalitat urbanística.

-Assessorament sobre cinc expedients de responsabilitat patrimonial.

-Assessorament en matèria de cartografia digital per actualitzar el carrerer municipal.

-Assessorament per a la implantació de la FORM (Fracció Orgànica de Residus Municipal) a les urbanitzacions.

-Suport en la participació en el tribunal de cinc processos de selecció de personal municipal (tècnic de joventut i ocupació, arquitecte superior, borsa de treball d’auxiliars administratius, promoció interna administratius i secretaria intervenció).

-Participació ene l’exposició itinerant “Aquí hi ha tela!”.

-Assistència jurídica en quatre expedients urbanístics i tributaris.

-Assessorament en la revisió dels plecs de clàusules del servei de transport urbà.

-Actuacions ambientals amb dos tallers d’àmbit energètic: “La factura de la llum, com podem reduir-la?” destinada a públic adult, i “Guardians energètics”, dirigida als alumnes de 4t de cicle mitjà de primària de l’Escola Ull de Vent.


CASTELLANO | El Ayuntamiento de la Bisbal del Penedès se ha beneficiado de varias subvenciones de la Diputació de Tarragona durante el 2018. 

El Servei d’Assistència Municipal de la Diputació de Tarragona (SAM) trabaja para mejorar los servicios y generar cada vez más valor añadido a los entes locales del Camp de Tarragona y las Terres de l’Ebre, entre ellos, el Ayuntamiento de la Bisbal del Penedès, que se ha beneficiado, durante el 2018, de seis subvenciones, que ascienden a un total de 233.779,60€, y ha recibido asesoramiento especializado en nueve casos diferentes. A continuación se detallan las subvenciones y asistencias recibidas desde la Diputació de Tarragona.

SUBVENCIONES: 

-PAM (Pla d’Acció Municipal): 150.752€ por la 1ª fase de rehabilitación del Polideportivo Municipal (pendiente de licitar las obras este 2019).

-Subvención de 6.340,80€ para actuaciones de protección de la salud pública para la seguridad en las zonas de la piscina municipal (para el verano del 2018).

-Subvención de 5.446,40€ para actuaciones de protección de la salud pública para la gestión de especies plaga, invasoras y recogida de animales domésticos abandonados (aplicada en el 2018).

-Subvención de 11.636,40€ para hacer franjas forestales (acabar la anilla de protección en el polígono 1 de la urbanización Can Gordei, así como el acceso al polígono 2 que facilitaría tanto el acceso de vehículos de emergencia como la evacuación, en caso necesario, del 2º polígono de la urbanización).

-Subvención de 26.004€ para la renovación de la red de agua de las calles Alosa y Cadernera del Papagayo (después de haberse licitado la actuación, las obras empezarán en las próximas semanas).

-Subvención de 33.600€ para el funcionamiento de la llar d’infants municipal (aplicada el 2018)

ASISTENCIAS

-Asesoramiento sobre un expediente de legalidad urbanística.

-Asesoramiento sobre cinco expedientes de responsabilidad patrimonial.

-Asesoramiento en materia de cartografía digital para actualizar el callejero municipal.

-Asesoramiento para la implantación de la FORM (Fracción Orgánica de Residuos Municipal) en las urbanizaciones.

-Soporte en la participación en el tribunal de cinco procesos de selección de personal municipal (técnico de juventud y ocupación, arquitecto superior, bolsa de empleo de auxiliares administrativos, promoción interna administrativos y secretaria intervención).

-Participación en la exposición itinerante “Aquí hi ha tela!”.

-Asistencia jurídica en cuatro expedientes urbanísticos y tributarios.

-Asesoramiento en la revisión de los pliegos de cláusulas del servicio de transporte urbano.

-Actuaciones ambientales con dos talleres de ámbito energético: “La factura de la llum, como podemos reducirla?” destinada a público adulto, y “Guardianes energéticos”, dirigida a los alumnos de 4º de ciclo medio de primaria de la Escola Ull de Vent.