El dia 8 de març a les 20h es farà un recital en el marc del Dia Internacional de la Dona

definitiu. Dia dona. Pinzellades de Roig. actuacio poeticamusical_pages-to-jpg-0001

La Regidoria de Cultura ha organitzat un recital amb motiu del Dia Internacional de la Dona, que es durà a terme el pròxim divendres 8 de març, a les 20h, al Racó de la Gent Gran. Jaume Calatayud i Vicente Monera oferiran un espectacle de composicions poeticomusicals basades en la vida i obra de l’escriptora Montserrat Roig. Abans, tindrà lloc la lectura del manifest.

Jaume Calatayud (narrador i rapsode) i Vicente Monera (cantant i guitarrista) fa vint anys que ofereixen aquest tipus d’espectacle poeticomusical arreu del territori català. L’any passat van oferir l’espectacle ‘Mai no és de nit’ amb motiu de l’Any Manuel de Pedrolo i en el marc de l’entrega de premis del Concurs Literari de Sant Jordi de la Bisbal.


CASTELLANO | La Concejalía de Cultura ha organizado un recital con motivo del Día Internacional de la Mujer, que se llevará a cabo el próximo viernes 8 de marzo, a las 20h, en el Racó de la Gent Gran. Jaume Calatayud y Vicente Monera ofrecerán un espectáculo de composiciones poeticomusicales basadas en la vida y obra de la escritora Montserrat Roig. Antes, tendrà lugar la lectura del manifiesto.

Jaume Calatayud (narrador y rapsoda) y Vicente Monera (cantante y guitarrista) hace veinte años que ofrecen este tipo de espectáculo poéticomusical por toda Catalunya. El año pasado ofrecieron el espectáculo ‘Mai no és de nit’ con motivo del Año Manuel de Pedrolo y en el marco de la entrega de premios del Concurso Literario de Sant Jordi de la Bisbal.

Comments are closed.