L’Associació Empresarial Talent Femení farà un acte de presentació el dimecres 27 de febrer a les 20h

TALENT_FEMEI_12

La Bisbal del Penedès acollirà la presentació de l’Associació Empresarial Talent Femení el proper dimecres 27 de febrer a les 20h en un acte que tindrà lloc a l’auditori Salbà del Centre Municipal de Cultura. La presentació anirà a càrrec de la presidenta de l’entitat, Susana Villagrasa.

Segons la seva pàgina web, Talent Femení és una associació de dones emprenedores, empresàries, i professionals, sense afany de lucre, que es constitueix amb la finalitat d’esdevenir una xarxa de contacte i de suport mutu, que permeti millorar i assolir amb èxit els reptes que la vida presenta al sexe femení.

  • Volem ser un punt de trobada de dones amb inquietuds i aptituds que puguin posar en comú talent i capital humà, per assolir els seus somnis i objectius empresarials.
  • Estem a favor de la igualtat.
  • Un dels nostres objectius fonamentals és donar visibilitat a la dona treballadora.
  • L’associació treballa en projectes que millorin la situació de les dones víctimes de violència masclista.
  • Impulsem el lideratge femení.

CASTELLANO | La Bisbal del Penedès acogerá la presentación de la Associació Empresarial Talent Femení el próximo miércoles 27 de febrero a las 20h en un acto que tendrá lugar en el auditorio Salbà del Centre Municipal de Cultura. La presentación irá a cargo de la presidenta de la entidad, Susana Villagrasa.

Según su página web, Talent Femení es una asociación de mujeres emprendedoras, empresarias, y profesionales, sin ánimo de lucro, que se constituye con el fin de convertirse en una red de contacto y de apoyo mutuo, que permita mejorar y alcanzar con éxito los retos que la vida presenta al sexo femenino.

  • Queremos ser un punto de encuentro de mujeres con inquietudes y aptitudes que puedan poner en común talento y capital humano, para alcanzar sus sueños y objetivos empresariales.   
  • Estamos a favor de la igualdad.
  • Uno de nuestros objetivos fundamentales es dar visibilidad a la mujer trabajadora.
  • La asociación trabaja en proyectos que mejoren la situación de las mujeres víctimas de violencia machista.
  • Impulsamos el liderazgo femenino.