L’Ajuntament de la Bisbal ha estat present en la convocatòria d’alcaldes per ‘la democràcia i la justícia” de l’ACM

190210 alcaldes bp acm

La primera tinent d’alcaldia de l’Ajuntament de la Bisbal del Penedès, Judit Vidal, ha assistit avui a la convocatòria d’alcaldes que ha fet l’Associació Catalana de Municipis i Comarques per “la democràcia i la justícia” amb la finalitat de demanar “respecte als drets i les llibertats fonamentals i exigir un judici just i imparcial per als representants polítics i socials processats per l’1-O”.

A l’acte, que ha tingut lloc al Saló de Cent de l’Ajuntament de Barcelona, s’hi han convocat autoritats municipals de tot Catalunya, indistintament de la seva adscripció política, per transmetre “un missatge d’unitat a favor de la democràcia i el respecte als drets humans”.

acte 10 de febrer acm


190210 alcaldes bp acm

CASTELLANO | La primera teniente de alcaldía del Ayuntamiento de la Bisbal del Penedès, Judit Vidal, ha asistido hoy a la convocatoria de alcaldes que ha hecho la Associació Catalana de Municipis i Comarques por “la democracia y la justicia” con la finalidad de pedir “respeto a los derechos y las libertades fundamentales y exigir un juicio justo e imparcial para los representantes políticos y sociales procesados por el 1-O”.

Al acto, que ha tenido lugar en el Saló de Cent del Ayuntamiento de Barcelona, se han convocado las autoridades municipales de toda Catalunya, indistintamente de su adscripción política, para transmitir “un mensaje de unidad a favor de la democracia y el respeto a los derechos humanos”.

acte 10 de febrer acm