La brigada municipal incorpora quatre nous treballadors en el marc del programa TREFO 2018-2019

trefo 2018 - comencen al gener 2019
La Regidora de Territori, Leo Uceda, amb els quatre treballadors que s’han incorporat a la brigada municipal

Les Regidories de Territori i Ocupació informen que el dijous, dia 31 de gener de 2019, es van incorporar quatre treballadors nous a la brigada municipal. Aquestes quatre persones treballaran com a peons de la brigada municipal de la Bisbal del Penedès, tres amb un contracte de sis mesos i una amb un contracte d’un any, en el marc del programa Treball i Formació (TREFO).

El programa TREFO subvenciona la contractació de persones en atur que no perceben prestacions o subsidis de desocupació i persones en atur i beneficiàries de la Renda Mínima d’Inserció. La contractació es fa a través del Consell Comarcal del Baix Penedès i està inclosa en el marc del programa Treball i Formació de l’any 2018 cofinançat pel Fons Social Europeu “El Fons Social Europeu inverteix en el teu futur”, pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya i pel Servicio Público de Empleo Estatal.


CASTELLANO | Las Concejalías de Territorio y Ocupación informan que el jueves, día 31 de enero del 2019, se incorporaron cuatro trabajadores nuevos a la brigada municipal. Estas cuatro personas trabajarán como peones en la brigada municipal de la Bisbal del Penedès, tres con un contrato de seis meses y una con un contrato de un año, en el marco del programa ‘Treball i Formació’ (TREFO).

El programa TREFO subvenciona la contratación de personas en paro que no perciben prestaciones o subsidios de desocupación y personas en paro y beneficiarias de la Renta Mínima de Inserción. La contratación se hace a través del Consell Comarcal del Baix Penedès y está incluida en el marco del programa ‘Treball i Formació’ del año 2018, cofinanciada por el Fondo Social Europeo “El Fondo Social Europeo invierte en tu futuro”, por el Servei Públic de Ocupació de Catalunya y por el Servicio Público de Empleo Estatal.