El diumenge 24 de febrer 18h podreu veure ‘Petra’ al CMC en el marc del Cicle Gaudí

visual_A3_PETRA_LA_BISBAL_PENEDES

El diumenge 24 de febrer, a les 18h, projectarem ‘Petra’ a l’Auditori Salbà del CMC en el marc del Cicle Gaudí.

FITXA TÈCNICA

 Direcció: Jaime Rosales

 Guió: Jaime Rosales, Michel Gaztambide i Clara Roquet

 Música: Kristian Selin Eidnes Andersen

 Estrena: Octubre de 2018

 Durada: 88 min.

 Gènere: Drama, Suspens

 Versió: Original en català i castellà

Intèrprets:
Bárbara Lennie, Alex Brendemühl, Joan Botey, Marisa Paredes, Oriol Pla

SINOPSI

Petra és una jove artista rebel que, malgrat els advertiments de la seva mare, busca la trobada amb el seu pare, la identitat del qual li ha estat sempre amagada. Jaume és un cèlebre artista plàstic que maltracta a tot aquell que té al seu al voltant. Lucas és un fotògraf humanista que no aconsegueix desprendre’s de l’ombra del seu pare. La història d’aquests tres personatges es va entreteixint en una espiral de maldat, secrets familiars, mort i violència. Malgrat els intents de Petra i Lucas per contenir la fúria, la rancúnia i l’odi de Jaume, el destí imposarà la seva lògica cruel.

Només al final, una revelació inesperada permetrà que Lucas i Petra trobin junts un camí cap a la redempció.

El preu general de l’entrada és de 4,5€ i s’ofereix un preu reduït de 3€ presentant el carnet de la Biblioteca Municipal de La Bisbal.

Quant a la recaptació, aquesta es destinarà a l’entitat del poble que s’encarregui de gestionar la taquilla en cadascuna de les projeccions, en aquest cas l’Associació de dones La Roca Foradada.

Per a més informació podeu anar a l’enllaç: https://www.ciclegaudi.cat/


visual_A3_PETRA_LA_BISBAL_PENEDES

CASTELLANO | El domingo 24 de febrero, a las 18h, proyectaremos ‘Petra’ en el Auditori Salbà del CMC en el marco del Cicle Gaudí.

FITXA TÈCNICA

Dirección: Jaime Rosales

Guión: Jaime Rosales, Michel Gaztambide y Clara Roquet

Música: Kristian Selin Eidnes Andersen

Estreno: Octubre del 2018

Duración: 88 min.

Género: Drama, Suspens

Versión: Original en catalán y castellano

Intérpretes:
Bárbara Lennie, Alex Brendemühl, Joan Botey, Marisa Paredes, Oriol Pla

SINOPSIS

Petra es una joven artista rebelde que, aún con las advertencias de su madre, busca un encuentro con su padre, la identidad del cual le ha sido siempre escondida. Jaume es un célebre artista plástico que maltrata a todo aquel que tiene a su alrededor. Lucas es un fotógrafo humanista que no consigue desprenderse de la sombra de su padre. La historia de estos tres personajes se va entretejiendo en un espiral de maldad, secretos familiares, muerte y violencia. Aun con los intentos de Petra y Lucas por contener la furia, el rencor y el odio de Jaime, el destino impondrá su lógica cruel.

El precio general de la entrada es de 4,5€ y se ofrece un precio reducido de 3€ presentando el carné de la Biblioteca Municipal de la Bisbal.

En cuanto a la recaudación, esta se destinará a la entidad del municipio que se encargue de gestionar la taquilla en cada una de las proyecciones, en este caso la Associació de dones La Roca Foradada.

Para más información podéis ir al enlace: https://www.ciclegaudi.cat/