L’Ajuntament ha instal·lat dues barbacoes al Priorat a petició dels veïns que van participar en el Pressupost Participatiu

L’Ajuntament de la Bisbal del Penedès ha instal·lat dues barbacoes al costat del local social del Priorat. Es tracta d’una proposta que els veïns van fer durant el procés del Pressupost Participatiu de 2018. En el marc dels pressupostos participatius també es van instal·lar aparells per fer gimnàstica al costat del local social.

Més enllà de les actuacions del Pressupost Participatiu, la Regidoria de Territori ha treballat, en els darrers mesos, en la creació d’un parc d’esbarjo amb camins, arbrat, papereres i bancs just al darrere del local social.

Quant a les noves barbacoes, poden sol·licitar-ne l’ús totes aquelles persones que estiguin empadronades a la Bisbal o que disposin d’una propietat al municipi (podran convidar amics, familiars, etc.). La sol·licitud s’ha de fer a l’Ajuntament de la Bisbal del Penedès i l’ús és gratuït. Trobareu més informació en la imatge que s’adjunta (feu clic al damunt per ampliar-la).

flyer-barbacoes-priorat


CASTELLANO | El Ayuntamiento de la Bisbal del Penedès ha instalado dos barbacoas al lado del local social del Priorat. Se trata de una propuesta que los vecinos hicieron durante el proceso del Presupuesto Participativo del 2018. En el marco de los presupuestos participativos también se instalaron aparatos para hacer ejercicio al lado del local social.

Más allá de las actuaciones del Presupuesto Participativo, la Regidoria de Territorio ha trabajado, en los últimos meses, en la creación de un parque de recreo con caminos, árboles, papeleras y bancos justo detrás del local social.

En cuanto a las nuevas barbacoas, puede solicitarse el uso a todas aquellas personas que estén empadronadas en la Bisbal o que dispongan de una propiedad en el municipio (podrán invitar a amigos, familiares, etc.). la solicitud se debe hacer en el Ayuntamiento de la Bisbal del Penedès y el uso es gratuito. Encontraréis más información en la imagen adjunta (haga clic encima para ampliarla).

flyer-barbacoes-priorat