El dissabte 9 de febrer a les 11h hi haurà cinema en versió original al CMC

cine vo punt de partida-001

El dissabte 9 de febrer a les 11h tindrà lloc una projecció de curtmetratges en versió original (en anglès) organitzada des de l’Escola Municipal d’Idiomes de la Bisbal (Regidoria d’Ensenyament i Punt de Partida).

Es duran a terme jocs i hi haurà un esmorzar. L’activitat es durà a terme al CMC, és gratuïta i hi pot accedir qualsevol persona a partir de 3 anys (no hi ha cap inconvenient que, si alguna família té un infant menor de 3 anys, vingui amb ell).

D’altra banda es farà un sorteig entre els assistents.

Des de Punt de Partida fan una crida per si hi ha algun comerç o empresa de la Bisbal interessada a sortejar algun producte o servei (% de descompte, una activitat, una consumició…) durant l’activitat. Els interessats en participar-hi poden contactar amb el correu electrònic admissions@puntdepartida.cat.


CASTELLANO | El sábado 9 de febrero a las 11h tendrá lugar una proyección de cortometrajes en versión original (en inglés) organizada desde la Escola Municipal d’Idiomes de la Bisbal (Regidoria d’Ensenyament y Punt de Partida).

Se realizarán juegos y habrá desayuno. La actividad se llevará a cabo en el CMC, es gratuita y puede acceder cualquier persona a partir de 3 años (no hay ningún inconveniente en que, si alguna familia tiene un niño menor de 3 años, venga con él)

Por otro lado, se hará un sorteo entre los asistentes.

Desde Punt de Partida hacen un llamamiento por si hay algún comercio o empresa de la Bisbal interesada en sortear algún producto o servicio (% de descuento, una actividad, una consumición…) durante la actividad. Los interesados en participar pueden contactar con el correo electrónico admissions@puntdepartida.cat.