La Bisbal del Penedès se suma al Pacte del Penedès Marítim per reclamar millores en mobilitat i infraestructures

FOTO GRUP PENEDES MARITIM

Aquest dimecres 16 de gener, al migdia, ha tingut lloc la reunió de constitució del Pacte del Penedès Marítim, un projecte impulsat des dels Consells Comarcals del Baix Penedès i el Garraf que té com a finalitat reduir el greuge de les comarques del Baix Penedès i el Garraf, vers l’Àrea Metropolitana, quant a la mobilitat i les infraestructures. El Pacte persegueix, entre altres objectius, arribar a acords per reduir el cost del peatge de la C-32 i aconseguir bonificacions per als usuaris residents a la zona.

En la reunió d’aquest dimecres, celebrada al Vendrell, s’ha constituït el Pacte del Penedès Marítim. L’alcaldessa de la Bisbal del Penedès, Agnès Ferré, s’ha adherit a la iniciativa perquè “tot i que la Bisbal del Penedès és un municipi d’interior, els bisbalencs també pateixen l’elevat cost de la C-32 entre el Garraf i el Baix Penedès així com el sistema de zones que encareix el bitllet de tren quan s’agafa des dels últims municipis de les línies de trens que van de Barcelona a Sant Vicenç de Calders”.

PHOTO-2019-01-16-13-59-40

L’acte d’avui ha comptat amb la presència del delegat del Govern de la Generalitat al Penedès, Pere Regull; la presidenta del Consell Comarcal del Baix Penedès, Eva M. Serramià; la presidenta del Consell Comarcal del Garraf, Glòria Garcia; el president del Consell Comarcal de l’Alt Penedès, Xavier Lluch; i els alcaldes i les alcaldesses del Garraf i el Baix Penedès.


FOTO GRUP PENEDES MARITIM

CASTELLANO | Este miércoles 16 de enero, a mediodía, ha tenido lugar la reunión de constitución del Pacte del Penedès Marítim, un proyecto impulsado desde los Consells Comarcals del Baix Penedès y el Garraf que tiene como finalidad reducir el agravio de las comarcas del Baix Penedès y el Garraf, frente al Área Metropolitana en cuanto a la movilidad y a las infraestructuras se refiere. El Pacto persigue, entre otros objetivos, llegar a acuerdos para reducir el coste del peaje de la C-32 y conseguir bonificaciones para los usuarios residentes en la zona.

En la reunión de este miércoles, celebrada en el Vendrell, se ha constituido el Pacte del Penedès Marítim. La alcaldesa de la Bisbal del Penedès, Agnès Ferré, se ha adherido a la iniciativa porqué “aunque la Bisbal del Penedès es un municipio de interior, los bisbalencs también sufrimos el elevado coste de la C-32 entre el Garraf y el Baix Penedès así como el sistema de zonas que encarece el billete de tren cuando se coge desde los últimos municipios de las líneas de trenes que van de Barcelona a Sant Vicenç de Calders”.

PHOTO-2019-01-16-13-59-40

El acto de hoy ha contado con la presencia del delegado del Gobierno de la Generalitat en el Penedès, Pere Regull, la presidenta del Consell Comarcal del Baix penedès, Eva M. Serramià, la presidenta del Consell Comarcal del Garraf, Glòria Garcia; el presidente del Consell Comarcal de l’Alt Penedès, Xavier Lluch; y los alcaldes y alcaldesas del Garraf y el Baix Penedès.