Diumenge 16 de desembre celebrarem la Marató de TV3 a partir de les 11h

MARATO-2018-POSTER_def
Diumenge, a partir de les 11h a la pista, tindrà lloc La Marató de TV3 i, com cada any, s’han organitzat activitats amb la finalitat d’ajudar en la investigació contra el càncer. Agraïm la col·laboració de totes les entitats i persones que fan possible l’esdeveniment. A les 11h hi haurà xocolatada i comptarem amb la col·laboració d’Edgar Gonmar, Leticia Mercal, Vero Krahmer i Davixo y Walter, que oferiran una Masterclass de Zumba i, tot seguit, actuaran diverses entitats: Colla Castellera Bous, Geganters i grallers de la Societat Cultural i Recreativa Bisbalenca, Ball de Diables de la Bisbal del Penedès, Ball de Gitanes de la Bisbal del Penedès i Esventats Bisbal.

CASTELLANO | El domingo, a partir de las 11h en la pista, tendrán lugar los actos en el marco de La Marató de TV3 y como cada año, se han organizado actividades con la finalidad de ayudar en la investigación contra el cáncer. Agradecemos la colaboración de todas las entidades y personas que hacen posible el evento. A las 11h habrá chocolatada y contaremos con la colaboración de Edgar Gonmar, Leticia Mercal, Vero Drahmer y Davixo y Walter, que ofrecerán una Masterclass de Zumba y, a continuación, actuarán varias entidades: Colla Castellera Bous, Geganters i Grallers de la Societat Cultural i Recreativa Bisbalenca, Ball de Diables de la Bisbal del Penedès, Ball de Gitanes de la Bisbal del Penedès i Esventats Bisbal.