L’elenc teatral de la Societat representarà l’obra Dakota de Jordi Galceran el 22 de desembre

DAKOTA LA SOCIETAT

El proper 22 de desembre a les 22h teniu una cita a la Societat per gaudir de l’obra ‘Dakota’ de Jordi Galcerán, interpretada per l’elenc teatral de la Societat. L’obra ‘Dakota’ està considerada la primera d’èxit de Jordi Galceran. Va estrenar-se el 1996 al Teatre Poliorama i va ser mereixedora del premi ‘Butaca’ al millor text estrenat durant la temporada. Es tracta d’un espectacle d’humor que, alhora, ens convida a reflexionar sobre la prima línia que, de vegades, separa la realitat de la fantasia. 


CASTELLANO | El próximo 22 de diciembre a  las 22h tenéis una cita en la Societat para disfrutar de la obra ‘Dakota’ de Jordi Galcerán, interpretada por el elenco teatral de la Societat. La obra ‘Dakota’ está considerada como la primera de éxito de Jordi Galceran. Se estrenó en el 1996 en el Teatre Poliorama y fue merecedora del premio ‘Butaca’ al mejor texto estrenado durante la temporada. Se trata de un espectáculo de humor que, a su vez, nos invita a reflexionar sobre la delgada línea que, en ocasiones, separa la realidad de la fantasía.