S’inauguren els camps de futbol 7 i els presenten els equips de la Joventut Bisbalenca

joventut bisbalenca 2018-2019
Aquest diumenge al matí s’han inaugurat els nous camps de futbol 7 de la Joventut Bisbalenca que permetran millorar els entrenaments, els tornejos, així com l’organigrama dels partits. A més, també s’ha fet la presentació dels equips. La Regidora d’Esports, Leo Uceda, s’ha mostrat satisfeta de poder tirar una nova millora, que arriba després d’haver renovat els vestuaris, i ha anunciat que l’Ajuntament està treballant en la col·locació d’alguna mena de cobert, com ara una graderia amb sostre, que permeti que una part del lateral del camp pugui quedar a l’ombra, una acció molt demandada per l’afició del club.
L’acte ha comptat amb la presència de diversos membres de la Federació Catalana de Futbol.
joventut bisbalenca 2
 

joventut bisbalenca 2018-2019
CASTELLANO | Este domingo por la mañana se han inaugurado los nuevos campos de fútbol 7 de la Joventut Bisbalenca que permitirán mejorar los entrenamientos, los torneos, así como el organigrama de los partidos. Además, también se ha hecho la presentación de los equipos. La Regidora d’Esports, Leo Uceda, se ha mostrado satisfecha de poder llevar a cabo una nueva mejora, que llega después de haber renovado los vestuarios, y ha anunciado que el Ayuntamiento está trabajando en la colocación de algún tipo de cubierto, como por ejemplo unas gradas con techo, que permita que una parte del lateral del campo pueda quedar a la sombra, una acción muy demandada por la afición del club.
El acto ha contado con la presencia de varios miembros de la Federació Catalana de Futbol.
joventut bisbalenca 2