Manifest del Dia internacional per a l’eliminació de la violència envers les dones

25N

Demà, 25 de novembre, és el Dia internacional per a l’eliminació de la violència envers les dones i aquest és el manifest unitari que es llegirà en diversos punts i actes de Catalunya durant tota la jornada. En el cas de la Bisbal del Penedès, es llegirà durant el dinar que ha organitzat l’Associació de dones La Roca Foradada per demà.
Per a més informació sobre el 25N, entreu a l’enllaç: http://dones.gencat.cat/ca/ambits/violencia_masclista/dia-eliminacio-violencia-contra-dones-2018/

CASTELLANO | Mañana, 25 de noviembre, es el Día internacional para la eliminación de la violencia hacia las mujeres y este es el manifiesto unitario que se leerá en varios puntos y actos de Catalunya durante toda la jornada. En el caso de la Bisbal del Penedès, se leerá durante la comida que ha organitzado la Associació de dones La Roca Foradada para mañana.
Para más información sobre el 25N, entrad en el enlace: http://dones.gencat.cat/ca/ambits/violencia_masclista/dia-eliminacio-violencia-contra-dones-2018/

manifest-25-novembre3-001

manifest-25-novembre3-002