El programa ‘Temps lliure’ de la televisió del Vendrell d’aquesta setmana parlarà de les activitats que s’organitzen des de l’Àrea de Cultura

TEMPS LLIURE TV EL VENDRELL CULTURA
Part superior, d’esquerra a dreta: Julià Albornà (càmera i realitzador) i Pere Sallent (periodista i presentador). Part inferior, d’esquerra a dreta: Salvador Català (tècnic de l’Ajuntament) i Judit Vidal (Regidora de Cultura)
Aquesta setmana Rtv El Vendrell dedicarà una part del programa “Temps lliure”, conduït per Pere Sallent, a l’àrea de Cultura de l’Ajuntament de la Bisbal del Penedès. En concret hi podreu veure la regidora de Cultura, Judit Vidal, i un dels tècnics de l’Ajuntament, el Salvador Català. El programa s’emetrà per primera vegada aquest dijous 15 de novembre a les 14.30h i s’anirà repetint cada hora (15.30h, 16.30h…) durant tota la jornada. També es repetirà el divendres i durant el cap de setmana i es podrà recuperar al web www.rtvelvendrell.cat. Des d’aquí agraïm que la televisió vendrellenca hagi mostrat interès per les nostres iniciatives i ens hagi volgut dedicar un espai televisiu.
 

 
CASTELLANO | Esta semana Rtv El Vendrell dedicará una parte del programa “Temps lliure”, conducido por Pere Sallent, a la área de Cultura del Ayuntamiento de la Bisbal del Penedès. En concreto podréis ver a la regidora de Cultura, Judit Vidal, y a uno de los técnicos del Ayuntamiento, Salvador Català. El programa se emitirá por primera vez este jueves 15 de noviembre a las 14.30h y se irá repitiendo cada hora (15.30h, 16.30h…) durante toda la jornada. También se repetirá el viernes y durante el fin de semana y se podrá recuperar en la web www.rtvelvendrell.cat. Desde aquí agradecemos que la televisión vendrellenca haya mostrado interés por nuestras iniciativas y nos haya querido dedicar un espacio televisivo.