Avís d’interrupció del subministrament elèctric

Endesa  Distribución ha informat que, aquest divendres 9 de novembre, de 9.00h a 13.00h, realitzarà uns treballs de manteniment i millora a la xarxa de distribució elèctrica que comportaran la interrupció temporal del subministrament.

Zona afectada:

Carrer Anselm Clavé, avda. Baix Penedès, carrer Barcelona, plaça Catalunya, avda. Colom, carrer Doctor Robert, carrer de la Font, carrer Fortuny, passatge de la Reixa, carrer Llibertat, carrer Major, carrer Mestre Trujols, avda. Pau Casals, carrer Pompeu Fabra, carrer Safareigs, pl. Sant Jordi, carrer Verdaguer i carrer Vinyets.

Per a més informació contacteu amb Endesa Distribución: 800 760 706 o www.endesadistribucion.es


CASTELLANO | Endesa Distribución ha informado que, este viernes 9 de noviembre, de 9.00h a 13.00h, realizará trabajos de mantenimiento y mejora de la red de distribución eléctrica que comportaran la interrupción temporal del suministro.

Zona afectada:

Calle Anselm Clavé, avda. Baix Penedès, calle Barcelona, plaza Catalunya, avda. Colom, calle Doctor Robert, calle de la Font, calle Fortuny, pasaje de la Reixa, calle Llibertat, calle Major, calle Mestre Trujols, avda. pau Casals, calle Pompeu Fabra, calle Safareigs, pl. Sant Jordi, calle Verdaguer y calle Vinyets.

Para más información contactad con Endesa Distribución: 800 760 706 o www.endesadistribucion.es

TALL SUBMINISTRAMENT ENDESA-09-11-2018