La Regidoria d’Ocupació ha estat present al 4t Congrés de Dones d’Empresa

L’alcaldessa de la Bisbal i regidora d’Ocupació, Agnès Ferré; i la tècnica d’Ocupació, Arantzazu Longares, han participat avui en el 4t Congrés de Dones d’Empresa que s’ha celebrat a Vilanova i la Geltrú. L’acte l’han organitzat Dones d’Empresa i la FEGP Gran Penedès. Durant la jornada s’han fet una trentena de ponències sobre les noves tendències en l’operativa i l’estratègia empresarial.


CASTELLANO | La alcaldesa de la Bisbal y regidora de Ocupació, Agnès Ferré; y la técnica de Ocupació, Arantzazu Longares, han participado hoy en el 4º Congrés de Dones d’Empresa que se ha celebrado en Vilanova i la Geltrú. El acto ha sido organizado por Dones d’Empresa y la FEGP Gran Penedès. Durante la jornada se han hecho una treintena de ponencias sobre las nuevas tendencias en la operativa y la estrategia empresarial.