Els dilluns 15 i 22 d’octubre: Vine a les xerrades de la Regidoria d’Ocupació!

La Regidoria d’Ocupació i el SOM Bisbal han organitzat dues xerrades en col·laboració amb la Federació Empresarial del Gran Penedès (FEGP).

-Dilluns 15 d’octubre a les 20h: Comerç electrònic: oportunitats i amenaces per al pertit comerç

A càrrec de Marisol Garcia, de Marisol Comunicació, especialista en comerç electrònic i col·laboradora de la FEGP. La xerrada es farà a l’Hotel d’Entitats i s’adreça als comerciants i botiguers locals i a totes aquelles persones que vulguin posar en marxa un negoci virtual.

-Dilluns 22 d’octubre a les 18.00h (hi ha una errada al cartell, però l’hora correcta és aquesta): Com crear o formar part d’una cooperativa. 

La xerrada es farà a l’auditori del CMC i està destinada a col·lectius, agrupacions o persones que estiguin interessades a formar part d’una cooperativa.


CASTELLENO | La Regidoria de Ocupació y el SOM Bisbal han organizado dos charlas en colaboración con la Federació Empresarial del Gran Penedès.

-Lunes 15 de octubre a las 20h: Comercio electrónico: oportunidades y amenazas para el pequeño comercio

A cargo de Marisol Garcia, de Marisol Comunicació, especialista en comercio electrónico y colaboradora de la FEGP. La charla se hará en el Hotel d’Entitats y se dirige a los comerciantes y tenderos locales y a todas aquellas personas que quieran poner en marcha un negocio virtual.

-Lunes 22 de octubre a las 18.00h (hay un error en el cartel, pero la hora correcta es esta): Como crear o formar parte de una cooperativa.

La charla se hará en el auditorio del CMC y está destinada a los colectivos, agrupaciones o personas que estén interesadas en formar parte de una cooperativa.

xerrades ocupacio comerc electronic cooperativa