Un centenar de persones van assistir dissabte a la inauguració del Racó de la Gent Gran

La Regidoria de la Gent Gran del Ayuntamiento de la Bisbal del Penedès i l’Associació de la Gent Gran van inaugurar, el passat dissabte 6 d’octubre, el Racó de la Gent Gran. L’acte va comptar amb l’assistència d’un centenar de persones que van gaudir de l’actuació musical de “La Veu Humana” i d’un berenar. L’espai està pensat perquè la gent gran del municipi pugui disposar d’un espai on realitzar activitats per lliure (llegir, jugar, cosir…) o participar en les activitats diàries que la Regidoria de la Gent Gran ha programat. 

L’espai compta amb un tècnic especialitzat durant les tardes que, a més, ofereix el servei d’escolta als usuaris i les famílies. L’equipament es comparteix amb l’Associació de la Gent Gran i té com a objectiu esdevenir un punt de trobada per al col·lectiu de persones de més edat de la Bisbal. 

Si teniu suggeriments o propostes a fer per millorar l’espai, les podeu fer arribar a la Regidoria de la Gent Gran. De fet, fruit de la comunicació amb les persones, la Regidoria de la Gent Gran ha modificat la programació diària per poder acollir les activitats en les quals diversos usuaris s’havien mostrat interessats. Aquesta és la nova programació. Recordem que les activitats que s’ofereixen a les tardes són gratuïtes.

RACO_GENT_GRAN_18_ACTIVITATS_CARTELL3

 


CASTELLANO | La Regidoria de la Gent Gran del Ayuntamiento de la Bisbal del Penedès y la Associació de la Gent Gran inauguraron, el sábado 6 de octubre, el Racó de la Gent Gran. El acto contó con la asistencia de un centenar de personas que disfrutaron de la actuación musical de “La Veu Humana” y de una merienda. El Racó de la Gent Gran está pensado para que la gente mayor del municipio pueda disponer de un espacio donde realizar actividades por libre (leer, jugar, coser…) o participar en las actividades diarias que la Regidoria de la Gent Gran ha programado. 

 

El espacio cuenta con un técnico especializado durante las tardes que, además, ofrece el servicio de escucha a los usuarios y a las familias. El equipamiento se comparte con la Associació de la Gent Gran y tiene como objetivo convertirse en un punto de encuentro para el colectivo de personas de más edad del municipio.

Si tenéis sugerencias o propuestas a hacer para mejorar el espacio, las podéis hacer llegar a la Regidoria de la Gent Gran. De hecho, fruto de la comunicación con las personas, la Regidoria de la Gent Gran ha modificado la programación diaria para poder acoger las actividades en las cuales diversos usuarios habían mostrado interés. Esta es la nueva programación. Recordamos que las actividades que se ofrecen por las tardes son gratuitas:

RACO_GENT_GRAN_18_ACTIVITATS_CARTELL3