A l’octubre comencen les activitats dirigides: tonificació, pilates, Zumba, estiraments, gimnàstica per a la gent gran…

A partir del mes d’octubre… Posa’t en forma! 

La Regidoria d’Esports ofereix les activitats de tonificació, pilates, Zumba fitness, Zumba step, estirament i higiene postural i gimnàstica per a la gent gran. S’ofereixen activitats al matí, al migdia i al vespre. Les classes comencen l’1 d’octubre i les inscripcions s’han de fer a les oficines municipals, com a màxim, el 24 de setembre. 


CASTELLANO | A partir del mes de octubre… ¡Ponte en forma!

La Regidoria d’Esports ofrece las actividades de tonificación, pilates, Zumba fitness, Zumba step, estiramiento e higiene postural y gimnasia para gente mayor. Se ofrecen actividades por la mañana, al mediodía y a última hora de la tarde. Las clases empiezan el 1 de octubre y las inscripciones hay que hacerlas en las oficinas municipales, como máximo, el 24 de septiembre.

 

GIMNaSTICA-LA-BISBAL