El grup de joves Som Festa ha celebrat el seu primer acte públic aquest dissabte i prepara una gran festa per al 10 de setembre

FOTO SOM FESTA GRUP
Els Esventats Bisbal i tres col·lectius més de joves de la comarca han creat ‘Som Festa’, un col·lectiu de joves que tirarà endavant diversos actes adreçats a tots els públics i, en especial, als joves de la comarca, amb l’objectiu de compartir experiències amb altres joves i conèixer gent nova. Aquest dissabte han celebrat el seu primer acte i han organitzat activitats, entre elles un sopar, per al pròxim dia 10 de setembre. Aquest és el programa previst per al dilluns 10 de setembre (vigília de festiu):
Som festa 10 setembre
Podeu comprar els tiquets per al sopar, als següents establiments:
Som festa Punts de venda tiquets sopar


CASTELLANO | Els Esventats Bisbal y tres colectivos más de jóvenes de la comarca han creado ‘Som Festa’, un colectivo de jóvenes que llevará a cabo varios actos dirigidos a todos los públicos y, en especial, a los jóvenes de la comarca, con el objetivo de compartir experiencias con otros jóvenes y conocer gente nueva. Este sábado han celebrado su primer acto y han organizado actividades, entre ellas una cena, para el próximo día 10 de septiembre. Este es el programa previsto para el lunes 10 de septiembre (vigilia de festivo): 
Som festa 10 setembre
Podéis comprar los tiques para la cena en los siguientes establecimientos:
Som festa Punts de venda tiquets sopar