Aquest divendres 31 d’agost a les 20h s’entregaran els premis del Concurs de fotografies d’Instagram i del Vídeobox

Aquest divendres 31 d’agost a les 20h l’auditori del CMC acollirà l’entrega de premis del IV Concurs de fotografies d’Instagram i del Vídeobox

El concurs de fotografies ha comptat amb la participació de prop de 200 instantànies realitzades durant la Festa Major de la Bisbal, de les quals han resultat seleccionades un total de 34 imatges. Recordem que divendres es premiaran tres fotografies amb un sopar per a dues persones en un establiment del municipi. Els dos primers premis seran triats pel jurat i el tercer, premi del públic, es decidirà fent un recompte dels vots que les imatges hagin rebut a través de les xarxes socials Instagram i Facebook.

Quant al Vídeobox, aquest espai ha rebut força afluència de públic els dies 14 i 16 d’agost. Un gran nombre de persones han explicat les seves idees al davant de la càmera i, aquest divendres, coneixerem el guanyador del premi a la idea més original, que s’endurà un dron amb sistema de gravació d’imatge i vídeo.

Pots trobar les bases d’ambdós concursos al programa de la Festa Major: PROGRAMA FESTA MAJOR LA BISBAL


CASTELLANO | Este viernes 31 de agosto a las 20h el auditorio del CMC acogerá la entrega de premios del IV Concurso de fotografías de Instagram y del Vídeobox. 

El concurso de fotografías ha contado con la participación de cerca de 200 instantáneas realizadas durante la Fiesta Mayor de la Bisbal, de las cuales han resultado seleccionadas un total de 34 imágenes. Recordamos que el viernes se premiaran tres fotografías con una cena para dos personas en un establecimiento del municipio. Los dos primeros premios serán escogidos por el jurado y el tercero, premio del público, se decidirá haciendo un recuento de los votos que las imágenes hayan recibido a través de las redes sociales Instagram y Facebook.

En cuanto al Vídeobox, este espacio ha recibido bastante afluencia de público los días 14 y 16 de agosto. Un gran número de personas han explicado sus ideas delante de la cámara y, este viernes, conoceremos el ganador del premio a la idea más original, que se llevará un dron con sistema de grabación de imagen y vídeo.

Puedes encontrar las bases de ambos concursos en el programa de la Festa Major: PROGRAMA FESTA MAJOR LA BISBAL