L’alcaldessa de la Bisbal del Penedès, Agnès Ferré, ha signat dos decrets de destitució aquest dilluns 6 d’agost

L’alcaldessa de la Bisbal del Penedès, Agnès Ferré (PDeCAT) ha signat dos decrets de destitució aquest dilluns 6 d’agost, una decisió que ha vingut motivada per la moció de censura que han presentat aquest dilluns 6 d’agost els cinc regidors d’ERC i la regidora del PSC.

La presentació d’aquesta moció de censura suposa el trencament del pacte de govern signat al mes de maig de 2015 entre els cinc regidors del  PDeCAT (abans CIU) i la regidora del PSC, Margarita Antolín Manso.

Per aquest motiu alcaldia ha signat dos decrets per destituir:

-Margarita Antolín Manso (PSC), regidora de Benestar Social i Educació i primera tinent d’alcaldia.

-Marta Aznar Caballero (personal eventual), que ocupava el lloc de treball de confiança i d’assessorament especial de les regidories d’Educació i Benestar Social.

L’equip de govern de l’Ajuntament de la Bisbal del Penedès queda així en minoria, ja que compta amb cinc regidors al govern (PDeCAT) i sis a l’oposició, cinc regidors d’ERC-AM i una del PSC.

La moció de censura serà votada en un ple que se celebrarà el dimecres 22 d’agost a les 12h a la sala de plens.


CASTELLANO | La alcaldesa de la Bisbal del Penedès, Agnès Ferré (PDeCAT) ha firmado dos decretos de destitución este lunes 6 de agosto, una decisión que ha venido motivada por la moción de censura que han presentado este lunes 6 de agosto los cinco concejales de ERC y la concejala del PSC.

La presentación de esta moción de censura supone la rotura del pacto de gobierno firmado en el mes de mayo del 2015 entre los cinco concejales del PDeCAT (antes CIU) y la concejala del PSC, Margarita Antolín Manso.

Por este motivo alcaldía ha firmado dos decretos para destituir:

-Margarita Antolín Manso (PSC), concejala de Benestar Social y Educació y primera teniente de alcaldía.

-Marta Aznar Caballero (personal eventual), que ocupaba el puesto de trabajo de confianza y asesoramiento especial de las concejalías de Educació y Benestar Social.

El equipo de gobierno del Ayuntamiento de la Bisbal del Penedès queda así en minoría, ya que cuenta con cinco concejales en el gobierno (PDeCAT) y seis en la oposición, cinco concejales de ERC-AM y una del PSC.

La moción de censura será votada en un pleno que se celebrará el miércoles 22 de agosto a las 12h en la sala de plenos.