L’Ajuntament de la Bisbal treballa amb l’objectiu de promoure i impulsar polítiques turístiques coordinades en l’àmbit de la DO Penedès en el marc del Consorci de Promoció Turística del Penedès

consorci turisme 1L’alcaldessa de la Bisbal del Penedès, Agnès Ferré, ha assistit avui dijous a l’Assemblea del Consorci de Promoció Turística del Penedès que ha tingut lloc a Vilafranca.
El Consorci de Promoció Turística del Penedès és un organisme format per entitats públiques i privades, creat amb l’objectiu de promoure i impulsar polítiques turístiques coordinades en l’àmbit de la Denominació d’Origen Penedès.
Podeu consultar el web del Consorci en aquest enllaç: http://www.enoturismepenedes.cat/ca
CASTELLANO | La alcaldesa de la Bisbal del Penedès, Agnès Ferré, ha asistido hoy jueves a la Assemblea del Consorci de Promoció Turística del Penedès que ha tenido lugar en Vilafranca.
El Consorci de Promoció Turística del Penedès es un organismo formado por entidades públicas y privadas, creado con el objetivo de promover e impulsar políticas turísticas coordinadas en el ámbito de la Denominación de Origen Penedès.
Podéis consultar la web del Consorci en este enlace: http://www.enoturismepenedes.cat/ca
consorci turisme 2

Comments are closed.