Aquest cap de setmana se celebra la festa del Barri de la Riba

Aquest cap de setmana se celebra la festa del Barri de la Riba. Divendres 15 de juny a les 20h tindrà lloc un assaig dels Bous, a les 21:30h hi haurà sardinada i, a continuació, Rumba Catalana amb Los Xatus.

Dissabte 16 a les 17.30h tindrà lloc la sortida de les coques amb els Grallers de la Societat, a continuació hi haurà contacontes amb Eugenia González de la Rosa i, a les 23.30h, concert amb el grup Slalom.


CASTELLANO | Este fin de semana se celebra la fiesta del Barri de la Riba. El viernes 15 de junio a las 20h se hará un ensayo de los Bous, a las 21.30h habrá sardinada y, a continuación, Rumba Catalana con Los Xatus.

El sábado 16 a las 17.30h tendrá lugar la salida de las cocas con los Grallers de la Societat, a continuación habrá cuentacuentos con Eugenia González de la Rosa y, a las 23.30h, concierto con el grupo Slalom.

barri-la-riba-2018-a