Tens més de 4 anys? Vine a la Biblioteca pública de la Bisbal del Penedès a salvar la Nenúfar i la Matoll!

Supernit_post

CATALÀ | Els nens i nenes de la Bisbal salvaran la Nenúfar i la Matoll el proper 25 de maig

La Biblioteca bisbalenca celebrarà la “Supernit a les biblioteques” a partir de les 8 del vespre

La Biblioteca Pública de la Bisbal del Penedès celebrarà la “Supernit a les biblioteques” el proper divendres 25 de maig a les 20h. L’activitat, organitzada pel Super3 i el Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, persegueix la finalitat de promoure la lectura entre el públic infantil i consistirà en una “aventura multitudinària, simultània i transmèdia per tot el territori” en què els nens i les nenes participants podran salvar la Nenúfar i la Matoll a sortir de la Biblioteca solucionant uns enigmes i, així, aconseguiran esguerrar els plans malèfics del senyor Pla.

L’activitat té una durada prevista d’una hora i està oberta a tots els nens i nenes a partir de 4 anys (acompanyats d’un adult) siguin o no membres del Club Super3 o de la Biblioteca Pública de la Bisbal. Tot i que l’activitat és gratuïta, l’aforament és limitat. És per això que ja podeu fer les vostres inscripcions a la Biblioteca Pública de la Bisbal per assegurar-vos que podreu participar-hi.


CASTELLANO | Los niños y las niñas de la Bisbal salvarán a Nenúfar y Matoll el próximo 25 de mayo

La Biblioteca de la Bisbal celebrará la “Supernit a les biblioteques” a partir de las 8 de la tarde

La Biblioteca Pública de la Bisbal del Penedès celebrará la “Supernit de les biblioteques” el próximo viernes 25 de mayo a las 20h. La actividad, organizada por el Super 3 y el Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, persigue la finalidad de promover la lectura entre el público infantil y consistirá en una “aventura multitudinaria, simultanea y transmedia por todo el territorio” en la qual los niños y las niñas participantes podrán salvar a Nenúfar y Matoll a salir de la Biblioteca solucionando unos enigmas y, así, conseguirán estropear los planes maléficos del señor Pla.

La actividad tiene una duración prevista de una hora i está abierta a todos los niños y niñas de a partir de 4 años (acompañados por un adulto) sean o no miembros del Club Super 3 o de la Biblioteca Pública de la Bisbal. Aunque se trata de una actividad gratuita, el aforo es limitado.  Es por este motivo que ya podéis hacer vuestras inscripciones en la Biblioteca Pública de la Bisbal para aseguraros que podréis participar en la actividad.