La revista El Marge i l’ADF Clot de Bou han organitzat una sortida a la barraca del Vilar

SORTIDA PEDRA SECA VILAR

CATALÀ | El proper diumenge 13 de maig la revista El Marge i la secció mediambiental de l’ADF Clot de Bou han organitzat una sortida per fer la descoberta de la barraca del Vilar, ubicada a la Costa i considerada la catedral de les barraques.

La sortida es farà a peu, aprofitant per fer una neteja pel camí i un arranjament  dels marges del trajecte amb el Joan i el Ramon Rovira. Una vegada a la barraca s’esmorzarà (cadascú portarà el seu esmorzar) i els assistents podran descobrir la història d’aquesta barraca amb les explicacions de Benjamí Català, i els ocells que l’envolten, amb les indicacions de Jaume Marlès (UAB). Per la seva banda, Arnau Sabaté (UAB) parlarà de la biodiversitat de les marjades properes. Durant la sortida també està previst que es visiti el pi monumental de la Costa.

Segons Josep Maria Campanera Alsina de l’ADF Clot de Bou “l’objectiu és donar a conèixer la pedra seca i el seu valor”. Alhora, creu que seria interessant que “vingui gent jove amb il·lusió per aquestes coses”.

La sortida, que està adreçada a tota la família, començarà a 2/4 de 9 matí  la plaça de l’Església i està previst que es dugui a terme durant tot el matí.

CASTELLANO |El próximo domingo 13 de mayo la revista El Marge y la sección medioambiental de la ADF Clot de Bou han organizado una salida para hacer la descubierta de la barraca del Vilar, ubicada en la Costa y considerada la catedral de las barracas.

La salida se hará a pie, aprovechando para hacer una limpieza por el camino y arreglar los márgenes del trayecto con el Joan  y el Ramon Rovira. Una vez en la barraca, se desayunará (cada uno se llevará su comida) y los asistentes podrán descubrir la historia de esta barraca con las explicaciones de Benjamí Català, y los pájaros que la rodean, con las indicaciones de Jaume Marlès (UAB). Por su parte, Arnau Sabaté (UAB) hablará de la biodiversidad de los márgenes próximos. Durante la salida también está previsto que se visite el pino monumental de la Costa.

Según Josep Maria Campanera Alsina de la ADF Clot de Bou “el objetivo es dar a conocer la piedra seca y su valor”. A la vez, cree que sería interesante que “venga gente joven con ilusión por estas cosas”.

La salida, que está dirigida a toda la familia, empezará a las 8.30h de la mañana en la plaza de l’Església y está previsto que se lleve a cabo durante toda la mañana.