Aquest dijous s’ha fet el sorteig per determinar quines entitats gestionaran de la taquilla del Cicle Gaudí durant els propers mesos

CATALÀ | Aquest dijous al matí s’ha realitzat el sorteig entre les entitats que s’han presentat a la convocatòria per gestionar la taquilla del Cicle Gaudí durant els propers mesos. El resultat del sorteig ha estat el següent:

-29 d’abril a les 19h: Pel·lícula ‘La librería’ d’Isabel Coixet. Entitat que portarà la taquilla: Geganters i Grallers de la Societat Cultural Recreativa Bisbalenca.

-27 de maig a les 19h: Pel·lícula ‘Pau, la força d’un silenci’ de Manuel Juerga. Entitat que portarà la taquilla: Associació de la Gent Gran.

-24 de juny a les 19h: Pel·lícula ‘Una mujer fantástica’ de Sebastián Lelio. Entitat que portarà la taquilla: Associació de Dones la Roca Foradada.

S’han presentat quatre entitats a la convocatòria. La quarta és la Colla Castellera els Bous de la Bisbal, que portarà la taquilla de la sessió de cinema del mes de setembre (al juliol i a l’agost no hi haurà cinema del Cicle Gaudí).

SORTEIG CICLE GAUDI

CASTELLANO | Este jueves por la mañana se ha realizado el sorteo entre las entidades que se han presentado a la convocatoria para gestionar la taquilla del Cicle Gaudí durante los próximos meses. El resultado del sorteo ha sido el siguiente:

-29 de abril a las 19h: Película ‘La librería’ de Isabel Coixet. Entidad que llevará la taquilla: Geganters i Grallers de la Societat Cultural Recreativa Bisbalenca.

-27 de mayo a las 19h: Película ‘Pau, la força d’un silenci’ de Manuel Juerga. Entidad que llevará la taquilla: Associació de la Gent Gran.

-24 de junio a las 19h: Película ‘Una mujer fantástica’ de Sebastián Lelio. Entidad que llevará la taquilla: Associació de Dones la Roca Foradada.

Se han presentado cuatro entidades a la convocatoria. La cuarta es la Colla Castellera els Bous de la Bisbal, que llevará la taquilla de la sesión de cine del mes de septiembre (en los meses de julio y agosto no habrá cine del Cicle Gaudí).