L’Ajuntament de la Bisbal del Penedès incorpora un nou càrrec de confiança a les àrees de Benestar Social i Educació

CATALÀ | En el pacte de govern signat entre el PDeCAT (CIU al 2015) i el PSC, s’incloïa un càrrec de confiança del PSC. Per tant, la Regidora de les àrees de Benestar Social i Educació i primera tinent d’alcaldessa, Maguy Antolín, ha sol·licitat la incorporació de Marta Aznar Caballero com a càrrec eventual de les àrees esmentades, després de cessar del càrrec de confiança anterior.

Aquesta persona s’encarregarà de les feines administratives que les regidories d’Educació i Benestar Social exigeixen, amb plena dedicació. El contracte de personal eventual entra en vigència avui dilluns 9 d’abril de 2018.

CASTELLANO | En el pacto de gobierno firmado entre el PDeCAT (CIU en el 2015) y el PSC, se incluía un cargo de confianza del PSC. Por lo tanto, la Concejala de las áreas de Bienestar Social y Educación y primera teniente de alcaldesa, Maguy Antolín, ha solicitado la incorporación de Marta Aznar Caballero como cargo eventual de las áreas citadas, después de cesar al cargo de confianza anterior.

Esta persona se encargará de los trabajos administrativos que las concejalías de Educación y Bienestar Social exijan, con plena dedicación. El contrato de personal eventual tiene vigencia a partir de hoy, lunes 9 de abril del 2018.