Jornada de portes obertes i preinscipcions a l’Institut Coster de la Torre

cartell portes obertes 16 abril

CATALÀ | La Regidoria d’Educació i l’Institut Coster de la Torre us informen que el proper dilluns 16 d’abril tindrà lloc la jornada de portes obertes de l’Institut a partir de les 17h, una jornada que permetrà conèixer de primera mà els espais i el funcionament del centre. Aquesta jornada està dirigida, especialment, a les famílies dels alumnes de 6è de primària que el curs vinent comencen la seva estada a l’institut. D’altra banda des de l’institut ens fan saber que el període de preinscripció serà entre els dies 13 i 24 d’abril del 2018.

 

CASTELLANO | La Concejalía de Educación y el Instituto Coster de la Torre os informan que el próximo lunes 16 de abril tendrá lugar la jornada de puertas abiertas del instituto a partir de las 17h, una jornada que permitirá conocer de primera mano los espacios y el funcionamiento del centro. Esta jornada está dirigida, especialmente, a las familias de los alumnos de 6º de primaria que el curso que viene empiezan su estancia en el instituto. Por otro lado desde el instituto nos hacen saber que el periodo de preinscripción será entre los días 13 y 24 de abril del 2018.