Aquest dimecres ha tingut lloc un taller infantil a la Biblioteca de la Bisbal i dissabte hi haurà contacontes

IMG_3142
CATALÀ | Diversos infants de la Bisbal han participat aquesta tarda en el taller “Benvinguda primavera” organitzat per la Biblioteca pública de la Bisbal del Penedès en el marc de les activitats programades per Setmana Santa.
La propera activitat infantil programada tindrà lloc el dissabte a les 17h i serà un contacontes acompanyat d’un berenar saludable.
taller infantil
CASTELLANO |Varios niños de la Bisbal han participado esta tarde en el taller “Benvinguda primavera” organizado por la Biblioteca pública de la Bisbal del Penedès en el marco de las actividades programadas por Semana Santa.
La próxima actividad infantil programada tendrá lugar el sábado a las 17h y será un cuentacuentos acompañado de una merienda saludable.
cartell BIBLIOTECA SETMANA SANTA-1