L’Ajuntament de la Bisbal del Penedès inaugurarà el proper divendres 23 de març ‘La Cova Jove’

covajove

CATALÀ | El dia 23 de març s’inaugura ‘La Cova Jove’ i està previst que, a partir de les 16h, els joves puguin participar en les activitats que s’hi oferiran durant tota la tarda: Torneig de Fifa18 (EA Sports PS4), Torneig de Clash Royale, taller de maquillatge i jocs de taula. A més, durant tota la tarda es projectaran curtmetratges i hi haurà instal·lades les carpes informatives de Jove Baix Penedès. Les inscripcions són limitades. Les podeu fer enviant un missatge a l’Instagram de @LaCovaJoveBisbal, un perfil on també s’anirà publicant la informació sobre aquest nou espai i tot allò que s’hi faci.

jocs local jovemagic local jove

La inauguració institucional de ‘La Cova Jove’ tindrà lloc les 20h del vespre i, en acabar, es sortejaran quatre entrades de cinema.

‘La Cova Jove’ és un projecte de la Regidoria de Joventut de l’Ajuntament de la Bisbal del Penedès. Es tracta d’un espai obert on el jovent podrà gaudir de diverses activitats d’oci i tallers. A més, s’hi podrà trobar informació sobre orientació acadèmica, emancipació o lleure, entre altres.

El local, que estarà ubicat al CMC, pretén convertir-se en un lloc de referència per als joves de 12 a 35 anys de la vila i la seva creació forma part dels objectius que es va marcar l’equip de govern dins del Pla Local de Joventut 2016/2019, aprovat per Ple Ordinari el 3 d’agost de 2016. Aquest Pla, que es va poder elaborar gràcies al conveni amb Jove Baix Penedès del Consell Comarcal del Baix Penedès, és una eina que permet tirar endavant projectes per als joves i demanar subvencions per a poder-los fer realitat. En aquest sentit, l’Ajuntament de la Bisbal del Penedès, a través de la Regidoria d’Ocupació i mitjançant el Programa de Garantia Juvenil de Catalunya, va contractar la Gemma Mateo, una graduada en Treball Social que, durant els darrers mesos ha estat creant el nou espai ‘La Cova Jove’ juntament amb la Regidora de Joventut, Leo Uceda.

CASTELLANO | El día 23 de marzo se inaugurará ‘La Cova Jove’ y está previsto que, a partir de las 16h, los jóvenes puedan participar en las actividades que se ofrecerán durante toda la tarde: Torneo de Fifa18 (EA Sports PS4), Torneo de Clash Royale, taller de maquillaje y juegos de mesa. Además, durante toda la tarde se proyectarán cortometrajes y estarán instaladas las carpas informativas de Jove Baix Penedès. Las inscripciones son limitadas. Las podéis hacer mandando un mensaje a @LaCovaJoveBisbal a través de Instagram, un perfil donde también se irá publicando la información sobre este nuevo espacio y todo aquello que se haga en él.

La inauguración institucional de ‘La Cova Jove’ se hará a las 20h y, en finalizar, se sortearán cuatro entradas para el cine.

‘La Cova Jove’ es un proyecto de la Concejalía de Juventud del Ayuntamiento de la Bisbal del Penedès. Se trata de un espacio abierto donde la juventud podrá disfrutar de diferentes actividades de ocio y talleres. Además, se podrá encontrar información sobre orientación académica, emancipación u ocio, entre otros temas. El local, que estará ubicado en el CMC, pretende convertirse en un lugar de referencia para los jóvenes de 12 a 35 años del pueblo y su creación forma parte de los objetivos que se marcó el equipo de gobierno dentro del Pla Local de Joventut 2016/2019, aprobado por Pleno Ordinario el 3 de agosto del 2016. Este Plan, que se pudo elaborar gracias al convenio con Jove Baix Penedès del Consell Comarcal del Baix Penedès, es una herramienta que permite llevar a cabo proyectos para los jóvenes y pedir subvenciones para poderlos hacer realidad.

En ese sentido, el Ayuntamiento de la Bisbal del Penedès, a través de la Regidoria d’Ocupació y mediante el Programa de Garantía Juvenil de Catalunya, contrató a Gemma Mateo, una joven graduada en Trabajo Social que, durante los últimos meses ha estado creando el nuevo espacio ‘La Cova Jove’ junto con la Concejala de Joventut, Leo Uceda.