Aquest dissabte es presenta el llibre ‘La cultura al Penedès: passat, present i futur’

llibre-la-cultura-al-penedes

Dissabte 24 de febrer a les 19h tindrà lloc la presentació del llibre de l’Institut d’Estudis Penedesencs (IEP) ‘La cultura al Penedès: passat, present i futur’. La presentació anirà a càrrec de l’historiador bellveienc Josep Solé Armajach, soci i membre de la junta de l’IEP.

Es tracta d’una obra que recull les actes de les XXIII Jornades d’Estudis Penedesencs sobre la cultura penedesenca. Així, s’hi poden trobar recerques de diversos investigadors en àrees com ara les arts, la llengua i literatura, la història medieval i la moderna, la història contemporània o l’etnologia, l’antropologia i la música. El llibre es divideix en vint-i-dos textos que repassen la història de la cultura penedesenca en tots aquests àmbits i que permeten relacionar-la amb el desenvolupament econòmic, polític i social del Penedès.

L’acte de presentació d’aquest llibre, que ha estat cedit per l’IEP a la Biblioteca Pública de la Bisbal, tindrà lloc a la mateixa Biblioteca, ubicada al Centre Municipal de Cultura.