L’Escola Ull de Vent organitza una cursa solidària a benefici de ‘Proactiva Open Arms’

cursasolidariaullde

L’Escola Ull de Vent participa, un any més, en la cursa solidària que es farà el divendres 23 de febrer a la tarda. Tots els nens i nenes de l’escola participaran en aquesta cursa que es farà al recinte escolar, on hi ha els alumnes d’ Educació Infantil i Cicle Inicial (edifici nou). A més, la cursa està oberta a la participació de tothom: mares, pares, mestres…

Així, els alumnes de l’escola correran al pati per nivells i podran fer una aportació voluntària, que anirà destinada a l’associació ‘Proactiva Open Arms’, que es dedica a rescatar refugiats que arriben a Europa fugint de la guerra i la pobresa. Podeu ampliar la informació sobre l’entitat entrant al web www.proactivaopenarms.org/es

cursasolidariaull

Aquells alumnes que vulguin fer una donació la poden entregar a les tutores i tutors de l’edifici antic o deixar-les en una guardiola que s’ha ubicat a la consergeria de l’edifici nou. Aquestes aportacions es podran fer fins el dia 1 de març.

Les donacions es poden fer a les tutores i tutors de l’edifici antic i/o en una guardiola a la consergeria de l’edifici nou. Les aportacions econòmiques es poden fer fins al dia 1 de març.

L’horari aproximat de les curses serà el següent:

3:15                Cursa P3

3:20                Cursa P4

3:25                Cursa P5

3:30                Cursa 1r

3:35                Cursa 2n

3:40                Cursa 3r

3:50                Cursa 4rt

4:00                Cursa 5è

4:10                Cursa 6è

4:20                Cursa famílies, mestres,…