AVÍS|| Prohibició d’estacionament del 10 al 18 de febrer al davant del Punt Verd

AVÍS|| Del 10 al 18 de febrer es faran treballs de condicionament de l’aparcament de vehicles que està situat al davant de la porta del Punt Verd. Aquests treballs formen part de les obres de construcció del pàrquing d’autobusos de l’IES Coster de la Torre que s’estan duent a terme en l’actualitat. És per això que del 10 al 18 de febrer de 2018 estarà prohibit estacionar a la zona (s’adjunta la imatge de la zona on no es podrà aparcar). Disculpeu les molèsties.

AVISO|| Del 10 al 18 de febrero se harán trabajos de acondicionamiento del aparcamiento de vehículos que está situado delante de la puerta del Punt Verd. Estos trabajos forman parte de las obras de construcción del parking de autobuses del IES Coster de la Torre que se están llevando a cabo en la actualidad. Es por este motivo que del 10 al 18 de febrero del 2018 estará prohibido estacionar en la zona (se adjunta imagen de la zona dónde no se podrá aparcar). Disculpad las molestias.

vista aerea IES